Den nutidssäkra arbetsplatsen!

Vi lever idag i en värld i förändring där maskinerna är fler än människorna och gränsen mellan arbete och fritid har för många av oss suddats ut. Vi producerar mer data än vad någon kan konsumera och tekniken är inte längre något som sätter gränser vad som är möjligt.

Storlek, som förr var en konkurrensfördel, håller nu på att bli en nackdel. Företag som dominerade marknaden måste idag kämpa för att hålla jämna steg med små, smidiga, moderna företag.
Vi vill ge er de verktyg som tyglar detta och får ut den mesta kraften ur era medarbetare.

Med samarbete överallt i fokus ger vi företag möjlighet att vara mer produktiva på ett mer meningsfullt sätt. Vi tycker att den moderna arbetsplatsen är spännande, liksom möjligheten att definiera om produktivitet för en ny generation.
Håll oss i handen så tar vi er till nutiden på ett tryggt och beprövat sätt. Resan startar med Microsoft Office 365, men den slutar inte där.

Det ska inte vara krångligt och svårt. Men det ska fungera. Vi kan se till att ni får ett producerande kontor som uppmuntrar till samarbete överallt.

Prata Moln

Med er befintliga miljö som utgångspunkt planerar vi tillsammans resan mot molnet.
Eftersom vi har fasta priser får du redan nu en klar bild över kostnader och tidsramar.
I djungeln av val och alternativ leder våra experter er till rätt val av licenser och paket.
Ingen ska betala för tjänster de inte använder.

Vi bygger din lösning

Nu börjar vårt stora jobb. Vi skapar en molnplattform för ert företag. Under tiden vi bygger er lösning och migrerar er E-post jobbar ni såklart på som vanligt. Det är även nu ni får den senaste Officeversionen installerad.
När allt är klart byter vi över på den dag vi kom fram till under planeringen. Tryggt och stabilt.

Allt bara fungerar.

Även om det fungerar som förväntat så finns det alltid mer att göra för de som vill.
Som exempel kan vi för att maximera er investering erbjuda support till alla era medarbetare.
Vårt samarbete slutar förhoppningsvis inte här.

Microsoft Office 365

Kärnan i vår lösning bygger kring Microsofts Office 365. Nästan alla företag startar sin transformation till det nya arbetslivet här.

Föreställ dig ett kontor där alla har samma version av Microsofts Officepaket. Det spelar ingen roll om de jobbar med PC, Mac eller surplatta. Alla har samma, den senaste.
Helt nya möjligheter öppnar sig. Detta kommer på ett dramatiskt sätt underlätta ert arbete, öka er produktivitet och allra bäst, ni kan kommunicera på sätt ni kanske inte trodde var möjligt.
Som exempel, tänk er en videokonferens där alla kan se och parata med varandra samtidigt som ni skriver i samma dokument
.

Låter dyrt

Nej, ni betalar bara för det ni behöver, när ni behöver det. Per månad och per användare.

 

Funktioner och möjligheter

Office 365 är mer än bara Officepaketet på var och ens skrivbord, surfplatta och telefon.
Det är så funktionsspäckat att vi gjorde en microsite om det.
Tryck på bilden nedanför för att öppna den.

År 2025 kommer 75% av Sveriges arbetsstyrka tillhöra Generation Y, en generation som definierar om arbetsmiljön. Dessa unga människor har växt upp i en digital, social och mobil värld, och utmanar företagens sätt att kommunicera, samverka och samarbeta.

Vi har gjort det förut!

Case studies från några av våra nöjda kunder.

Affärslogik hjälper andra företag att verksamhetsanpassa sina kontor eller lokaler.

Utmaning:

Affärslogik hade en small business server i förrådet på sitt kontor. Det var problem med värme och en krånglande kylanläggning.
Ständig oro över upptid, speciellt på sommaren var ett av problemen.
Olika versioner av Microsoft Office på klientdatorerna var ett annat.

Lösning:

Dozer migrerade hela företaget till Office 365 Business premium. De program så som affärssystem som också fanns på servern i förrådet körs nu på virtuell server i Dozers Serverhall med en dedikerad fiberlina från kontoret. Upptid  eller värme är inte längre problem och Affärslogik har numer en tydlig bild av vad deras IT-drift kostar per månad och anställd.
 Office 365 bara fungerar, Abbe Adler VD Affärslogik

Har vi fångat ditt intresse?

Vi hoppas att när ni kommit ner hit så har vi fångat ditt intresse för hur vi vill att en modern arbetsplats ska fungera. Har du fler frågor så tveka inte att höra av dig till oss. Ring, maila, skicka vykort eller fyll bara i formuläret här intill så ringer en av våra vänliga kollegor upp er.

    Östermalmsgatan 42 | 114 15 Stockholm
    Telefon: 08 – 612 91 60 | info@dozer.se